fbpx

Nintendo Switch – Jaapani mänguhiiu uusim hübriidkonsool – on lõpuks ometi kohal ning esimesed müüginumbrid näitavad, et vähemalt algus on paljutõotav.

Ameerikas suutis Switch kahe esimese päeva jooksul olla tolle ajaperioodi enimmüüduim Nintendo konsool, seljatades isegi kompanii oma aja vaieldamatu turuliidri Nintendo Wii. Jaapanis pidi Switch küll Wiile alla vanduma, ent seljatas see-eest oma eelkäija, nukrat elu elanud Wii U. Kindlasti on konsooli edust veel vara rääkida, ent võttes arvesse, et sel korral on tunduvalt vähem segadusi selle üle, kas tegu on lihtsalt Wii lisaseadmega või mitte, võib vast pisutki positiivsem olla.

Ka The Legend of Zelda: Breath of the Wildi esimesed päevad on olnud mängu vastu helded. Ameerikas purustati lausa rekordeid – Nintendo Ameerika filiaali juhi Reggie Fils-Aime sõnul on BotW enimmüüduim eraldiseisev (Wii Sportsi, müüduimat mängu läbi aegade, müüdi koos konsooliga) Nintendo videomäng läbi ajaloo, tõugates troonilt N64 peal tegusid teinud mängu Super Mario 64. Suurbritannias nii hästi ei läinud, seal jäädi alla Sony eksklusiivile Horizon: Zero Dawnile.

Praegu on Switchi peal mänge vähe, ent Breath of the Wild tundub pakkuvat tegevust pikaks ajaks. Loodetavasti on ka sellele järgnevad mängud väga head:

Allikas: VG247