fbpx

PlayStation 3 on areenilt lahkumas…

Kui varasemalt oleme kirjutanud lugusid, et uusi mänge enam vanema generatsiooni konsoolidele ei tehta või et vanemad uuendatakse Playstation 4 peale, siis nüüd oleme jõudnud sinnamaani, kus oleme sunnitud raporteerima PlayStation 3 ajastu lõpust.

Lugedes jälle mõne mängu uusversiooni ilmumisest või kuidas mõni vanem teos nüüdsest uuemale mängumasinale digitaalselt allalaetav on tekib mul aina vähem vajadust käivitada riiulil seisvat Playstation 3 konsooli. Miks mängida selliseid suurteoseid nagu GTA V või The Last of Us PS3 peal, kui seda saab teha ka PlayStation 4 peal? Kuigi erinevates ostu-müügi portaalides käib kasutatud konsoolide ja mängude tihe kauplemine veel praegugi, võime eeldada, et ajapikku hajub ka see trend; soovitud tooted muutuvad haruldasemaks või kaovad sootuks.

Enda generatsiooni viimase ellujääjana on Playstation 3 pakkunud  oma kümne eluaasta jooksul meile ohtralt elamusi. Oma kodumaa Jaapani pinnal on antud toode viimasel ajal oma populaarsust kaotamas ning ilmselt sellest tulenevalt võibki leida Sony ametlikult kodulehelt viite, et peagi on oodata tootmise lõppu.

Võime ainult spekuleerida, kuidas käituvad läänepoolsed riigid üle Vaikse Ookeani, kuid ilmselt järgivad nad Jaapani tegumoodi.

Allikad: DualShockersSony