fbpx

Räägime märtsikuu numbritest!

0 – nii palju peavad maksma Playstation Plus liikmed aprillis Drawn To Death mängu eest

God of War ja Twisted Metali tegijatelt ilmub aprillis (aga kuulutati välja märtsis, seega loeb!) mäng nimega Drawn To Death – kaootiline tulistamine, kolmanda isiku vaates, mis on justkui välja rebitud teismeliste märkmepaberitelt. Mitmikmängus saab võistelda meeskonnana või individuaalselt ning lahendades erinevaid ülesandeid avaneb võimalus arendada omapäraseid karaktereid.

Drawn To Death on saadaval alates 4. aprillist ning Playstation Plus liikmetele tasuta.

3 500 000 – täpselt nii palju mängukoopiaid on müünud Cities: Skylines kahe aastaga

Paradox Interactive tähistab teose sünnipäeva, jagades rahvale ilma rahata värsket laiendust. Tasuta lisapakk sisaldab uusi ehitisi nagu „the Panda Zoo“, „the Chinese Temple“, ja „the Shanghai Pearl Tower“. Küsimusele „Millal?“ on vastuseks „Peagi!“

10 500 000 – just nii mitu mängukoopiat on müünud Rocket League seni

Ise laadisin kunagi Playstation Plus programmis endale mängu tasuta alla ja nüüd ta siis seisab seal konsoolis. Palju ma seda ei mängi, kuid see ei takista teose arendajatel raha teenimast. Öeldakse ikka, et kui asi toimib, siis ei ole vaja ju midagi muuta. Niipalju muutub, et mängu  tekib aeg-ajalt lisapakke juurde ja otsitakse uusi võimalusi mängu arendamiseks. Järgmise osa tegemisele ei mõtle veel keegi.

Allikas: Gameinformer

11 000 000 – vähemalt nõnda palju teenis PlayerUnknown’s Battlegrounds avanädalal

Märtsi teises pooles ilmunud mitmikmäng, kus sajast mängijast võidab ainult üks, alustas oma avanädalat võimsalt. Teos ei ole mitte ainult populaarne mängijate seas, kus kõrghetkeks on saadud korraga 67 000 kasutajat, vaid meeldib ka vaatajatele – samaaegselt on seda vaadanud 150 000 inimest korraga!

Allikad: PlayStation Blog, Polygon, Gameinformer,  PC Gamer