fbpx

Terve aasta täis võikaid mõrvu!

Hetkest, mil ilmus eelmise aasta parima mängu (ehk Hitmani, juhuks kui see selgusetuks jäi) esimene episood, on möödunud mõned päevad rohkem kui, noh, aasta. Selle puhul väljastas teose arendaja IO-Interactive ohtralt erinevaid numbreid, sest kellele need ei meeldiks!

Doktor 47 professionaalne arvamus on, et saunas magamine on ohtlik!

Esiteks peidab mäng endas rohkem kui 600 erinevat lisaülesannet, mida on kollektiivselt lahendatud lausa 70 miljonit! Sellest hoolimata on aga näiteks neljandas episoodis leiduva Ken Morgani elunatukese kookose abil lõpetanud (jah, see on ka üks neist ülesannetest) vaid 2% mängijatest. Ka mina kuulun nende hulka.

Kõige mängitum Elusive Target on vaid mõne kuu tagune The Blackmailer (järjekordne Pariisis aset leidev missioon), suurimat peavalu valmistas aga The Fixer, mille läbimisprotsent on vaid 23. Ka mina kuulun selle hulka:

Populaarseimate relvade hulka (mida on kusjuures üle 100) kuuluvad püstol (nii summutiga kui ilma), snaiperpüss, käärid, kruvikeeraja, erinevad lõhkeseadmed, klaverikeel… ja vetsupoti prilllaud? Erinevaid kostüüme, millesse riietatuna oma sihtmärke hellalt seljatagant kallistada, on üle 110. Kui rääkida aga eriti suurtest numbritest, siis mängijate enda poolt loodud missioone on rohkem kui veerand miljonit, populaarseimaks kaardiks aga otse loomulikult teises episoodis tutvustatud Sapienza:

Väidetavalt pakub Hitman üle 100 tunni mänguaega. Hah! Rohkem nagu 200 (ma olen tänaseks momendiks just nii palju tunde virtuaalseid inimesi mõrvates veetnud).

Allikas: Hitman