fbpx

Sony otsustas üllatuslikult avaldada „Ghostbustersil“ põhineva VR-män… vabandust, kogemuse, mis lubab tondipüüdjate varustuse selga ajada ja kummitusi kinni nabada. Vähemalt teoorias.

Nimelt on kogu teos läbitav vähem kui 10 minutiga. Tõsi, tegemist on Ghostbusters: Now Hiring mängu esimese episoodiga, ent võttes arvesse, et kuuldavasti otsustatakse järgmise episoodi saatus vastavalt esimese edule, peavad juba mitmed ameeriklased oma 7 dollari suurust investeeringut taga nutma.

Frantsiisi kaasautor Ivan Reitmani arvates on Tondipüüdjatel paagis veel piisavalt kütust, et neid mitmesse erinevasse meediaväljundisse ümber tõlkida. Kuuldavasti on tulekul koomiksisari, uued mängu- ja animafilmid… ning kõnealune videomäng. Reitmani sõnul on virtuaalreaalsus teistest meediumitest erinev oma montaaži, kaameranurkade ning eelkõige loo tõttu. Sony Pictures Entertainmenti VR-osakonna asepresident Jake Zimi väitel on aga „Ghostbustersi“ universum niivõrd suur, et järgmiste episoodide vältel võib juhtuda mida iganes!

Sellel mudelil on ainult üks probleem – keegi peab teist episoodi reaalselt ka tahtma.

Allikas: io9