fbpx

Enam ei pea me leppima internetti lekkinud piltidega! Lõpuks saame pilgu peale visata ka esimestele ametlikult avaldatud fotodele hetkel vändatava „Tomb Raideri“ filmi võtetelt.

Roar Uthaugi („Laine“) poolt lavastatavas „Tomb Raideris“ astub Lara Croftina üles Alicia Vikander („Ex Machina“), antagonisti rollis näeme Walton Gogginsit („Vihane kaheksa“) ja Daniel Wu („Warcraft“) mängib Laral oma isa otsida aitavat laevakaptenit.

Värkses „Tomb Raideris” on 21-aastane Lara Croft Londonis üliõpilaselu elav noorik, kes rattakulleri ametit pidades vaevu ots-otsaga kokku tuleb. Kuigi ta isa kadus salapärastel põhjustel juba neiu teismeeas, ei suuda Lara end veenda, et mees on tõepoolest lõplikult läinud. See veendumus koos neiule omase isepäisusega ei lase Laral üle võtta ka oma isa rahvusvahelise firma ohjasid.

Pärast seitset aastat teadmatuses elamist otsustab Lara (vastupidiselt oma isa viimsele soovile) mehe kadumise müsteeriumi lahendada ning alustab otsinguid tema viimases teadaolevas asukohas. Selleks peab neiu leidma salapärase hauakambri müstilisel saarel kuskil Jaapani ranniku läheduses. Juba saarele jõudmine saab olema keeruline, kuid sealsed avastused ja katsumused saavad Lara jaoks määravaks ning elumuutvaks.

„Tomb Raider“ jõuab kinodesse 2018. aasta 28. märtsil.

Allikas: Eurogamer