fbpx

Kui omad PlayStation 4 konsooli

Drawn To Death

God of Wari ja Twisted Metali tegijatelt ilmub mäng nimega Drawn To Death – kaootiline tulistamine kolmanda isiku vaates, mis on justkui välja rebitud teismeliste märkmepaberitelt. Mitmikmängus saab võistelda meeskonnana või individuaalselt ning lahendades erinevaid ülesandeid avaneb võimalus arendada omapäraseid karaktereid.

Lovers in a Dangerous Spacetime

Avasta oma kosmoselaevaga neoongalaktikat, võitle armastusevastaste jõududega, päästa kinninabitud kosmoseküülikud ning väldi vaakumsurma – Lovers in a Dangerous Spacetime on kaasahaarav seiklus, kus võiduka lõpuni viib ainult meeskonnatöö. Kosmos on ohtlik paik, kuid sellele ei pea üksi vastu astuma. Teos on mängitav kuni nelja mängijaga.

Kui omad PlayStation 3 Konsooli

Invizimals: The Lost Kingdom

Invizimalsi maailm vajab avastamist! Lugu uudishimulikust poisist nimega Hiro, kes avastab läbi portaali rännates kadunud Kuningriigi. Jõu ja nõuga on aeg hakata lahendama keerukaid ülesandeid ja võidelda robotarmee vastu.

Alien Rage – Extended Edition

Alien Rage peidab endas 14 erinevat taset tulnukate mättasse löömiseks. Mängus kasutatavad kümme relva erinevate tulistamisviisidega peaksid olema piisav, et läbida antud teose näol olev väljakutse. Ilusa pildiga ümbruskond on antud nii mõneski kohas lõhkumiseks, ent kui tarvilik see on, näitab juba mäng ise.

Kui omad PlayStation Vita konsooli

10 Second Ninja

Mäng, milles loeb ainult reaktsioonikiirus. Sajast tasemest koosnev teos, kus kolme tärni saamiseks tuleb treenida oma kiirust nõnda palju, et läbida tase kümne sekundi või vähemaga.

Curses ‘n Chaos

2D-graafikaga mängus on ainult üks reegel: võitle või sure! Needuse all olevad peategelased Lea ja Leo peavad võitlema oma elu pärast, saamaks kätte elueliksiiri. Kuid selle võlujoogi koostisosade kättesaamiseks on ainut üks tee… VÕITLE KOLETISTEGA!