fbpx

Diablo II + patsifism = …?

Käes on esmaspäev ning millega veel järjekordset töönädalat alustada kui sellega, et vaadata, kuidas keegi mängib Diablo II 8 tunniga läbi. Aga ilma kedagi ründamata. Kui ei usu, vaata järgi:

Nagu videost on näha, otsustas mängija nimega DrCliche täieliku patsifismi kasuks ning läbis 17 aastat vana mängu ilma ühtegi deemonit ründamata ainult 8 tunniga. Kogu strateegia on saadaval Redditis, kus mängur seletab ära täpselt, mida ja kus ta tegi.

Vastab tõele, et DrCliche ei läinud mitte kellelegi kallale, seevastu kasutas ta aga spetsiaalseid rüüsid. Nimelt oli ta eesmärgiks saada rõivaese, millel on Thornsi nimeline efekt. See peegeldab rünnakud vaenlase pihta, mistõttu pidi mängija lihtsalt seisma ning vaatama, kuidas vaenlased ise ennast ära tapavad (väikese abiga muidugi).

Siin on tegemist rohkem moraalse võiduga kui võiduga Saatana enda üle.