fbpx

Mobiilimängud, oh need imelised mobiilimängud, mis on viimastel nädalatel kordades rohkem aega hakanud võtma kui need, mida varasemalt nendeks õigeteks mängudeks olen pidanud. Seda ilma naljata, kusjuures. Aga mis võiks olla mobiilimängudest veel parem? Rohkem mobiilimänge? Jah! Et see teoks saaks, tuleb appi taaskord Humble Bundle.

Mobiilimängude turgu on vaieldamatult valitsenud Apple ja iOS, sest nende pakutav turg ja platvorm on kinnisem, kontrollitum ja piraatlusevabam. Viimasel ajal on aga kevadlillede kombel lume alt hakanud välja sulama järjest enam tõsiseltvõetavaid mänge Androidile. Tõsi, mõned küll Eesti kevadele sarnaselt väikese viibega.

Seekordne Humble Bundle toob endaga kaasa ühed viimaste aastate paremad seiklusmängud ning ühe sellise, mida me Level1 kontoris kuhugi liigitada ei oska. Käies välja pisut alla euro, saad oma nutiseadmel hakata mängima mänge Grim Fandango, Machinarium ja Kathy Rain. 3,76€ eest lisandub eelnevale ka Her Story, Burly Men at Sea ja Sorcery! Part 4. Kui aga maksad 5,64€, saad kõigele lisaks veel kaks imearmsat mängu: Samorost 3 ja Lumino City.

Humble Mobile Bundle: Great Adventures lõppeb 30. aprillil ning nagu varasematele Humble Bundle’i pakkumistele kohane, on ka seekord võimalik ise valida, kui suur osa sinu ostusummast läheb heategevuseks, arendajatele või Humble Bundle’i tegijatele.

Allikas: Eurogamer