fbpx

We Happy Few saab oma filmi

Videomängudest filmide valmistamine pole enam värske trend ning selle rongiga on kaasa läinud ka järgmine teos. We Happy Few pole veel ametlikult väljas, ent juba on filmiversioon plaani peal kirjas.

We Happy Few mängu toimumispaigaks 60ndate väike Inglismaa linnake, kus valitsus püüab varjata kuritegelikkust ja vägivalda, söötes elanikele õnnelikuks tegevaid tabeltte. Pea tegelaskuju on võtnud aga nõuks elada tabletivabalt ning välja uurida, miks on tema kodu justkui vabaõhuvangla.

Gold Circle Entertainment, kes aitas valmistada näiteks filmi „Pitch Perfect“, on omandanud We Happy Few õigused ning alustanud uue filmi produtseerimist. Filmi teoks tegemiseks on videomänguarendaja Compulsion Games projekti raames käed löönud meelelahutusagentuuriga dj2 Entertainment. Mis aastanumbri sees filmi oodata võiks on hetkel teadmata, kuna käib alles stsenaristide otsimine. Ent kui hea või halb võiks antud film tulla, saab ehk selgemaks siis, kui peaks ilmuma film mängust Sleeping Dogs, mis samuti dj2 Entertainmenti valvas pilgu all valmib.

Allikas: Variety