fbpx

Juhul, kui tundub, et neid mänge ilmub 2017. aastal pisut liiga vähe, saab oma kevadist ostunimekirja täiendada veel ühe nimega. Kuulsal õudusfilmiseerial põhinev Friday the 13th hakkab mängijaid hirmutama lehekuu lõpupäevadel.

Järjekordne projekt, mis tänu Kickstarteri ühisrahastusplatvormi ilmavalgust näeb, sai värske treileri, milles tutvustatakse pisut mängu mehhaanikaid ning avaldatakse ka kuupäev, mil endale mängu soetada saab. Olgugi, et teos visuaalselt pisut puine tundub, on selles näiliselt nii mõndagi teha… Mitmete edasilükkamiste põhjuseks olnud üksikmängukampaania esialgu kahjuks mängu ei jõua – see lisatakse millalgi selle aasta suvel tasuta uuenduse käigus. Senimaani on kõikidel soovijatel võimalus end mitmikmängus proovile panna kas ühena seitsmest põgeneda soovivast laagritöötajast või pea surematuna tunduva Jason Voorheesina, kelle ainsaks sooviks on kõikide eluküünalde leegid matšeetelöögiga kustutada.

Friday the 13th ilmub PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peale 26. mail. Loodetavasti on teoses ohtralt viiteid ka seeria vaieldamatult parimale osale. Jah, ma räägin „Jason X-ist“!

Allikas: PC Gamer