fbpx

Märtsikuu viimastel päevadel (täpsemalt 29. märtsil) ilmus kõikmõeldavatele platvormidele (ning sel korral saab nende hulka lisada ka Nintendo konsooli, kae imet!) šarmikas ussisimulaator Snake Pass. Antud teoses peavad madu nimega Noodle ning tema tiivuline semu Doodle rinda pistma müstiliste jõududega ning sellest tulenevalt kokku koguma 15 erinevas tasemes peituvad mullikesed ja avama salapärased portaalid. Kas kõlab nagu mäng Sinu jaoks?

Sa peaksid Snake Passi mängima kui:

Sõõlamiskübar saadaks Su Slytherini majja

Harry Potteri fännid on kursis, et Sigatüüka võlukool koosneb neljast erinevast majast. Kõiksepealt on olemas Gryffindor, kuhu sorteeritakse crème de la crème, parimatest parimad – need kõige suuremad nohikud. Seejärel on Hufflepuff, kuhu lähevad mitte just kõige kirkamad rasvakriidid selle õppeasutuse pinalis. Peale neid on veel Ravenclaw, mis on umbes sama nagu Gryffindor, ainult et mitte nii meeldejääv. Neist kõige viimane on aga Slytherin – maja, kust tuleb kõige rohkem õelaid võlureid, kellest tulevikus ülima tõenäosusega maagilised kurikaelad võivad saada. Kõlab nagu hea plaan. Slytherini maja asutajaks oli Salazar Slytherin ning üheks tema oskuseks oli kõnelda ussikeelt ning üleüldse on madude temaatika majaga tihedalt seotud. Kui see kõlab nagu koht, kus Sa tunneksid ennast koduselt, on ka Snake Pass mäng sinu jaoks!

„Anaconda“ filmi vaadates hoidsid salaja pöialt nimitegelasele

See 1997 aasta film oli üpriski halb, olgem ausad. See aga ei tähenda, et ta poleks olnud lõbus ning otsast-otsani kuulsaid ja tuntud nimesid täis topitud! Jennifer Lopez, Ice Cube, Owen Wilson, Danny Trejo… ja ometigi ei suutnud Sa mitte ühegagi neist samastuda ning iga kord, kui massiivne anakonda neile ligi hiilis ja järjekordsest inimkehast elu välja pigistas, tekkis Su suule väike rõõmuirve. Filmi lõpuminutid tegid Sind aga kurvaks ning pead „Anacondat“ üheks eelmise sajandi suurimaks draamaks? Snake Pass on sulle kindlalt meeltmööda!

Sa ei saa aru, mis Indiana Jonesi probleem on!

Päriselt, see on ju ainult hunnik madusid ja maod on täiega nunnud! Saa üle, Indy. See, et sa külmkapis kükitades tuumapommi lõhkemise edukalt üle elasid, ei anna sulle veel õigust jobuks hakata!

Sa ei saa aru, mis Samuel L. Jacksoni probleem on!

Kuidas saab ühel mehel kõrini olla sellest, et maod on tema lennuki vallutanud? Maod on ju nii armsad ning mida rohkem madusid, seda armsam! Ma arvan, et Samuel oleks ise ka pisut närvis, kui ta kogemata koos oma sõpradega lennukisse satuks, kus ta üldse olla ei taha!

Su lemmik WWF maadleja on Jake „The Snake“ Roberts

Hea küll, alustuseks eeldab see punkt, et Sulle peab esmalt taoline showmaadlus üldiselt meeldima ning alles siis saame hakata rääkima lemmikesinejatest. Kui me aga selle takistuse ületanud oleme, saame keskenduda Jake Robertsi tegemistele. Kõnealune härrasmees oli tegev 80ndate lõpust 90ndate keskpaigani ning tema üheks tunnuseks oli (kui te juba nime järgi aru ei saanud) see, et tal oli üks suur püüton nimega Damien, kes temaga kaasas käis ning vahel ka matšidest osa võttis. Jake „The Snake“ oli üks äge tüüp! Snake Pass on ka äge.

Sulle meeldivad maod

See on oluline punkt.

Snake Pass on ilus, värviline platvormikas-kogumismäng, mis pakub lõbu täpselt piisavas koguses. Mängumehaanika on lihtne, meeldejääv ning omapärane – oma virtuaalse mao juhtimine nõuab ehk küll pisemat sorti näpuakrobaatikat, et konsooli puldil kõiki tarvilikke nuppe korraga kasutada, ent tulemuseks on rahuldusttekitav emotsioon, kui tekib arusaam, et juhtides oma virtuaalset roomajat reaalse mao stiilis (ehk siis mitte otse liikudes, vaid oma kehaga sinka-vonkasid tehes), liigub Nuudel tunduvalt kiiremini.

Snake Pass on tore väike mäng, mis väärib proovimist isegi siis, kui ülaltoodud punktid Sinu kohta 100% ei kehti.