fbpx

Kui omad PlayStation 4 konsooli

Alienation

Kellele ei meeldiks tulnukaid tulistada? Dead Nation ja Resogun tegijate loodud Alienation toob tagasi klassikalise kahe kangi tulistamismängu. Mängi üksi või neljases meeskonnas, katseta erinevaid klasse ja anna tuld.

Tales from the Borderlands

Telltale’i Tales from the Borderlands on muhe, pisut juustuse huumoriga pulp-seiklus, mis segab kokku sileda soenguga libedad sellid, petturid ja petised, rahakohvri, verejanulised bandiidid ja paljud muud elemendid – kõik, mis ühele Borderlandsi mängule vajalikud on.

Kui omad PlayStation 3 Konsooli

Blood Knights

Blood Knights on kuni kahe mängijaga rollimäng, mis räägib dramaatilise loo ahvatlusest ja reetmisest. Legendaarsest ja kardetud vampiirikütist on saanud nüüd ise vampiir. Tema ülesandeks on hakkida ja lõikuda läbi koletiste hordide, et taastada oma kaotatud au.

Port Royale 3: Pirates and Merchants

Suurärimehe simulaator, mille ülesandeks on võita tüdruku süda. Teekondi on aga kaks – kas hakata maadeavastajaks või kaupmeheks, mõlemad teed viivad ilmselt tulemuseni, kuid teekonna valib mängija.

Kui omad PlayStation Vita konsooli

Laser Disco Defender

70ndatest inspireeritud muusika ja diskovalgusega täidetud mäng, kus iga tase on uus kogemus. Kõigepealt tuleb endal vastu pidada seda muusikat kuulates, siis aga päästa ülejäänud galaktika.

Type: Rider

Type: Rider on kümne taseme ning verdtarretava visuaalide ja muusikaga seikluslik mõistatusmäng, kus kaks täppi rändavad läbi tüpograafilise maailma.