fbpx

Millega üllatab MSI MängudeÖÖl?

Inimesed nõudsid ja me tulime vastu – MSI on MängudeÖÖl tagasi!!! Nende viimasest osalemiskorrast on möödas pea et aasta ning seeläbi tuletame meelde, millega nad on varasemalt esinenud ning mida uut võib sellel korral oodata.

Nagu ka varasematel kordadel, on tulevasel MängudeÖÖl kavas „MSI Experience“ nime kandev ettekanne, kus tulevad tutvustamisele uued tooted, räägitakse MSI ajaloost ning loomulikult korraldatakse huvitavaid võistlusi ning jagatakse ära auhindu. See on koht, kus iga arvuti- ja videomänguhuviline olema peab! „MSI Experience“ algab kell 21:30 Telia saalis.

Milline oleks MängudeÖÖ, kui konsoolide ja suurte võistluste kõrval ei oleks väljas PC ala? Loomulikult on selline videomängupidu kauge minevik, mida enam ei nähta. MSI toob üritusele oma uusima riistvara ning seda on kõigil uudistajatel võimalik ka proovile panna näiteks mängudes DOOM, Battlefield 1 või Grand Theft Auto V.

Rüperaalidest (ikka veel ei tea, kas sellist eestikeelset sõna on mõtet kasutada või pigem mitte) toob MSI lauale ühe väga erilise mudeli, mis võib esimese hooga koguni märkamatuks jääda.

GE62 Camo Squad

GE62 Camo Squad on MSI limiteeritud erimudel populaarsest GE62 seeriast. Sülearvuti on inspireeritud mängust Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands ning see on saadaval nii Full HD kui ka 4K paneeliga. Lisaks huvitavale visuaalsele välimusele on selle mudeliga kaasas ka hunnik mänguteemalist lisa, näiteks seljakott, joogipudel ja loomulikult Wildlands ise.

Virtuaalreaalsus ei ole ainult lauaarvutite pärusmaa. MSI võtab selle tutvustamiseks kaasa hulgaliselt VR-valmidusega sülearvuteid: GT83VR, GS73VR, GT73VR, GT62VR. Kui mõned neist saavad ühendatud Oculus Rifti ja HTC prillidega, siis teistega saab kogeda uusimaid videomänge maksimaalse graafikaga.

Kui sa oled harjunud teadmisega, et lauaarvuti peab olema suur, raske ja kohmakas, pead oma suhtumist muutma, sest üritusel on väljas ka väikesed, kompaktsed ja võimsad Trident 3 ja Trident. Need konsoolimõõtu arvutid jätavad kaheksanda konsoolipõlvkonna kaugele maha. Selleks, et teada, milleks üks kaasaegne tipptasemel arvuti üldse võimeline on, tuleb pöörata oma pilgud Aegis Ti poole.

Arvuti korpuste modifitseerimine on järjest enam populaarsust koguv käsitöövorm. Kui juba teha endale ise arvuti, siis miks mitte ka korpus! Selleks, et teada, milline peab välja nägema üks täiesti unikaalne meistriteos, näitab MSI kaht modifitseeritud korpusega arvutit.

Kohtume MängudeÖÖl!