fbpx

MSI – maailma üks suurimaid ettevõtteid mängu- ja tehnoloogiamaastikul – avalikustas, et hakkab pakkuma entusiastlikele ning kõrge potensiaaliga e-spordi amatöörmeeskondadele koostöövõimalust.

Mida antud partnerlus endas täpselt kujutab? Meeskonnad, kellele õnn naeratab, hakkavad saama MSI poolt mängusüsteeme, riideid ja muud MSI brändiga kraami. Enda tiimi registreerimine kestab 17. aprillist kuni 31. maini. Peale registreerimise lõppu vaadatakse üle kõikide kandidaatide taotlused, peale mida saadetakse kahekümne viiele kvalifitseerunud meeskonnale õnnetoov sõnum.

„MSI on tõeline mängurite bränd, millel on suur kuuldavus ja süstemaatiline teadmine kultiveerimaks ja juhendamaks e-spordi meeskondi. Mitmed tiimid kannatavad teel edukuseni loendamatute raskuste all, ent tänu taolisele koostöövõimalusele on kõikidel mängumaastiku amatöörtiimidel võimalus olla võimekam. MSI ei jäta vahele ühtegi šanssi, et teha koostööd kõikide ülemaailmsete meeskondadega, kes julgevad võidelda oma unistuste eest,“ ütleb MSI  globaalne turundusjuht Sam Chern.

Antud koostööleping kestab ühe aasta, mis hõlmab endas MSI poolset toetust, sisaldades arvuteid, välisseadmeid ja muud säärast. Lisaks sellele disainitakse võistkondadele riietus, mis toob esile nende identiteedi, ühtsuse ja võrdsuse.

Registreerimisankeet ning lisainfo on leitavad MSI Join the Dragon veebilehelt.