fbpx

Reaalsed mängud on minu kollektsioonis vägagi teretulnud. Aga kui teos, mis leiab aset ~3000 aastat tulevikus, kus inimesed on välja surnud ning robotid võitlevad allesjäänud Maa üle, siis see pole ju eriti realistlik või mis?

Vaatamata sellele on NieR: Automata endale saamas lisapaki nimega „3C3C1D119440927“, kus asjad lähevad vägagi tõ(si/eli)seks. Uusi asju on palju, nagu kostüümid (näiteks eelmise NieRi tegelase Kaine’i rõivad), võimalus 2B valged juuksed vastavalt oma soovile üle värvida ning see kõige magusam osa – kolm kolosseumi, kus mängija võitleb bossidega kõige otsesemas mõttes. Kaheks areenil vastu astuvaks pahalaseks on Square Enixi president Yosuke Matsuda ning Platinum Gamesi president Kenichi Sato.

Kui see kõlab liiga ebausutav, siis oma silm on ikkagi kuningas!

Enne võitlust küsib isegi tegelane, kes lubab mängijal temaga madistada, et kas mängija on valmis millekski, mis võib kogu tema mänguelamuse rikkuda?  Yosuke Matsuda on olnud bossivõitlusena ka näiteks Final Fantasy XV, kuid seda ainult ühes striimis ning mängijatele mittesaadavana.

„3C3C1D119440927“ pole veel kindlat ilmumiskuupäeva saanud, kuid treileri järgi ilmub see nii PlayStation 4-l kui ka arvutil üsna pea.

Allikas: Eurogamer