fbpx

New Yorgis toimuval rahvusvahelisel motonäitusel sõlmisid Porsche ja Microsofti Turn 10 ttuudio kuueaastase koostöölepingu. Koostöö üheks suurimaks väljundiks saab olema Forza Racing Championship Season 3 The Porsche Cup. Antud turniir kujutab endast ühte kõige suuremat e-spordi rallivõistlust. Muidugi ei jäänud plaanist välja ka Forza seeria mängud üldiselt, nimelt lisati Forza Horizon 3 Porsche autode lisapakk.

Detlev von Platen, kes on Porsche müügi ja turunduse esindaja ütles, et „olles koostööpartnerid Microsoftiga on meil võimalus sõita Porschega virtuaalses maailmas“. Sellele lisas ta veel, et „võidusõidu mängud ja e-sport ühendavad reaalse ja virtuaalse maailma ning võimaldavad meil saada ligipääsu nooremale grupile, mis tähendab, et neil võib tekkida huvi meie margi vastu juba enne oma esimese sportauto ostu“.

Forza on üks kõige suurem rallimängu seeria, igakuiselt võistleb selles omavahel üle 4 miljoni mängija. Esimene tänavune Forza turniir leiab aset 15-16. aprillil ning asukohaks muidugi New York. Antud võistlusel sõidavad omavahel 18 ForzaRC eliiti, võitja lahkub 25 000 dollariga. Ka külalistel on võimalus eelnimetatud eliitide ja Porsche professionaali Matt Campbelliga mõõtu võtta. Antud üritust on võimalik otseülekandes jälgida Beami, Twitchi ning Youtube’i vahendusel.

Allikas: Xbox