fbpx

Äsja avalikustatud 17. novembril ilmuva Star Wars Battlefront 2 üksikmängukampaania loo eest vastutab Walt Williams, kelle sulest pärineb ka kõrgelt hinnatud Spec Ops: The Line’i narratiiv.

Tegemist on märkimisväärse uudisega, kuna Spec Ops: The Line paistis ülimalt üleküllastunud geneeriliste tulistamismängude maastikul välja millegagi, millest tema žanrikaaslastel enamasti vajaka jääb – võrratu looga. Kultusklassiku staatusesse tõusnud The Line on eeskujulik näide sellest, kui meeldejäävaid mänge võib kaasa tuua stuudiote julgus astuda tuttavalt rajalt vähemkäidud teele ja luua midagi omanäolist. Williamsi kaasamine Battlefront 2 kirjutustiimi annab lootust arvata, et äkki on EA ja DICE valmis võtma sarnase riski. Pretsedent on juba teatud mõttes olemas, kuna eelmisel aastal tegi DICE midagi uudset Battlefield 1 kampaaniaga ning tulemus oli peajagu üle viimaste aastate suurte kõmmutamismängude üksikmänguosistest.

Spec Ops: The Line

Battlefront 2 süžee leiab aset pärast Surmatähe hävitust ning enne „The Force Awakensi“ tegevust. Loo keskmes on Iden Versio, Impeeriumi armee Inferno eliitrühma komandör, kelle eesmärgiks saab mässajatele imperaatori surma eest kätte maksta. Lugu näib potentsiaalselt huvitav ning Williamsi kaasamine teeb selle veel intrigeerivamaks, kuid mitte kõik fännid pole rahul. Vaadake, Iden Versio on nimelt naine ning seega on mõistagi taaskord aeg pead tõsta interneti testosterooni kroonilise üledoosi all kannataval tumedal poolel.

Jää stiilseks, internet! Jää stiilseks.

Allikad: PCGamer, Dorkly