fbpx

Naughty Dog avaldas uue video Uncharted 4: A Thieve’s Endi eraldiseisvast lisapakist pealkirjaga Uncharted: The Lost Legacy, milles peakangelannad jõuavad sammu võrra lähemale järjekordse müütilise aarde asukohale.

Uncharted: The Lost Legacy on iseseisev lisa eelmisel aastal ilmunud Nathan Drake’i neljandale (ja väidetavalt viimasele) seiklusele, mis tähendab, et teose mängimiseks ei ole vajalik Uncharted 4 olemasolu. The Lost Legacy peategelasteks on varasematest Unchartedi-seeria mängudest tuntud Nadine Ross ja Chloe Frazer, kes siirduvad Indiasse otsima iidset aaret, Ganeshi kihva. Kuigi protagonistide näol on tegu fännidele tuntud tegelastega, kinnitab Naughty Dog, et The Lost Legacy on eraldiseisev lugu ning Nathan Drake külalisesinejana üles ei astu.

Vanakooli mängude austajatele teeb The Lost Legacy ahvatlevaks asjaolu, et mängu ettetellimisel tuleb tasuta kaasa ka Jak and Daxter: The Precursor Legacy – kõiki nelja Jak and Daxteri mängu uusversioone ühendav kogumik.

Uncharted: The Lost Legacy saabub eksklusiivselt PlayStation 4 konsoolile 23. augustil. Mängijad, kes on juba soetanud Uncharted 4 Digital Deluxe EditioniTriple Packi või Explorer’s Packi, saavad lisa alla laadida tasuta. Ülejäänud peavad lahti ütlema 39,99€ suurusest summast.

Allikas: PlayStation Blog