fbpx

Ryu’s Office – firma mis tegeleb videmängude turundamisega ja kes registreeris RPG.jp domeeni Atluse tulevase mängu Project Re: Fantasy jaoks – registreeris 18. aprillil päris mitu Persona mänguseeriaga seotud veebilehte.

Nimistu sisaldab:

  • P3D.jp (Persona 3 Dancing?)
  • P5AG.jp (Persona 5 A..fter Golden?)
  • P5D.jp (Persona 5 Dancing?)
  • P5R.jp (Persona 5 Racing?)
  • P5U.jp (Persona 5 Ultimax? Või arvestades P4U domeeni, siis Persona 5 Arena?)
  • Persona-Dance.jp (Persona Dancingu portaal?)
  • PQ2.jp (Persona Q: Shadows of the Labyrinth 2?)

Lisaks sellele registreeriti 4. aprillil veel kolm domeeni, et need reserveerida potentsiaalsete tulvikus ilmuvate mängude tarbeks:

Persona 4 eluiga oli väga pikk, saades lisaks PlayStation 2 konsoolil ilmunud originaalmängule veel ka PlayStation Vita mängud Persona 4: Dancing All Night ning täiendatud versiooni Persona 4: Golden. PlayStation 3 konsool sai ka kaklusmängu Persona 4 Arena. Tundub, et Atluse uusim peatükk Persona seerias saab ka endale päris mitu spin-off tiitlit ning naaseb ka Persona 3.