fbpx

Wargamingu poolt loodud netipõhine tankimärulimäng Word of Tanks saab peatselt uue mängulaadi, mida on alates tänasest võimalik proovida teose Sandbox-nimelises testserveris. Koostöös Austria stuudio Bongfishiga lubab Wargaming värske mängulaadi Frontlines näol varasemast palju mastaapsemaid lahinguid.

Frontlines muudab World of Tanksi mehhaniseeritud madina kordades kaootilisemaks. Kui varasemalt võtsid omavahel mõõtu 15-liikmelised meeskonnad maksimaalselt 1km² suurustel kaartidel, siis uues mängulaadis ristavad kahuritorud 30 tankist koosnevad tiimid tervelt 9km² suurustel lahingutandritel. Teose arendusdirektori Milos Jarebeki sõnul on mängijad juba mõnda aega näidanud üles huvi suuremate kaartide, mastaapsemate lahingute ja uute lahingolukordade vastu ning Frontlines peaks olema vastus fännide palvetele.

https://www.youtube.com/watch?v=iJXvmedxF-M

Frontlines asetab ühe meeskonna kaitsja ja teise ründaja rolli. Pealetungijate ülesanne on kontrollpunkte vabastada ning lõpuks lahinguvälja üle kontroll saavutada. Midagi kontseptuaalselt sarnast oleme juba näinud Battlefield 1 populaarses Operations mängulaadis. Testserveris on hetkel proovitav üks kaart, kuid kui mängulaad hiljem sel aastal välja tuleb, lisatakse lahingutandreid kindlasti veel juurde.