fbpx

Vaid mõned nädalad tagasi Nintendo Switchi peal ilmunud (ning koheselt rekordeid purustanud) Mario Kart 8 Deluxe on suurepärane meelelahutus, mida saab nautida igaüks ja seda geograafilisest asukohast olemata.

Antud suurepärast võimalust kasutavad ka FC Barcelona mängijad, kes oma palavat armastust Nintendo uue konsooli ja Mario Kart 8 Deluxe’i vastu läbi klubi kapteni Andrés Iniesta twitterikontole jõudnud pildi väljendavad. Pildilt võime välja lugeda ka seda, et erivärviliste Joy-Conidega Switch on jätkuvalt populaarsem kui tema hallikarva versioon.

Tekib vaid üks küsimus – kus on Lionel Messi? Kas tema Switchi aku oli tol hetkel tühjaks saanud? Äkki talle ei meeldi Mario Kart? Võibolla tal ei olegi Nintendo uusimat mängumasinat? Või hoopis on tal just see eelmainitud monotoonselt hall konsool ning ta häbenes sellega pildile sattuda?