fbpx

Alles hiljuti otsustas Square Enix lahku lüüa eelmisel aastal suurepärase Hitmani valmis vorpinud Taani mängustuudiost Io-Interactive’ist ning pani tolle müüki. Sellest tulenevalt on viimane pidanud tegema enda ridades muudatusi.

Io-Interactive andis enda twitterikonto vahendusel teada, et stuudio oli sunnitud oma töötajate ridasid harvendama ning osad inimesed uutele jahimaadele saatma, et oma (seni veel kindlustamata) tuleviku jaoks paremini valmis olla. Samas lubas IoI, et annab endast kõik, et vanade olijate uued tööotsingud võimalikult valutud oleks. Mitmed teised mängustuudiod on juba abikäe ulatanud, nende seas ka soomlaste Remedy.

Kuigi Saksamaa väljaande Gamestar sõnul on Hitmani teine hooaeg juba poole peal ning selle ilmumine kindel, ei ole see teadaanne seni ametlikku kinnitust leidnud.