fbpx

Kui sa omad Xbox One konsooli

SpeedRunners

SpeeRunners on auhinnaga pärjatud mitmikmäng, kus osavõtjaid on neli, aga võitjaid ainult üks. Tegu on võidujooksuga, kus rajad on pidevas muutumises ning võiduks ei piisa ainult kiirusest – peab lisaks pisut harjutama ja lootma õnnele ning siis veel harjutama.

Watch Dogs

Watch Dogsist kuulis maailm esimest korda 2012. aasta E3 Ubisofti pressikonverentsi lõpus. Publikule oli see positiivne üllatus – lubati korralikku „järgmise põlvkonna“ mängukogemust koos parema graafikaga, mitmekesistemate efektidega ning suure ja rikkalikult sisustatud detailse avatud maailmaga. Nüüd on võimalus kõikidel teada saada, kas lubadustest peeti kinni.

Kui sa omad Xbox360 konsooli

Assassin’s Creed 3

Ubisofti mänguseeria numbriliselt kolmas osa hoiab pilku peal Desmondi tegemistel, mis viivad mängija tagasi Ameerika revolutsiooni ajastusse. Eelmiste osadega võrreldes pole selles teoses suuri edasiminekuid, kuid kindlasti on ta üks huvitav peatükk antud seerias.

Dragon Age: Origins

Ülisuured rollimängud on teinud viimastel aastatel tohutu hüppe ning latti hoiavad kõrgel mängud nagu The Witcher 3 ja Fallout 4. Kui mõlemad nimetatud mängud on juba läbitud ning uusi seiklusi ees ootamas ei ole, tuleks ehk vaadata tagasi. Dragon Age: Origins korjas 2009. aastal väga palju auhindu ning jõudis mitmete müügiedetabelite etteotsa, seda kõike ka põhjusega.

Head mängimist!