fbpx

Wall Street Journal (WSJ) raporteerib, et Sony järgmine konsool võib poelettidele saabuda juba 2018. aasta teises pooles.

WSJ-i andmetel ennustab Macquarie Capital Securitiesi analüütik Damian Thong, et Sony paiskab oma järgmise generatsiooni mängumasina müüki tuleva aasta lõpus. Mõistagi ei taba taolised ennustused alati kümnesse ja ka kõnealune info ei pärine tingimata mingilt firma siseallikalt. Siiski lisab Thongi väitele teatud kaalu asjaolu, et WSJ-i reporteri väitel on mehe näol tegu sama isikuga, kes nägi ette nii PS4 Pro kui ka Slimi väljakuulutamised.

Isegi kui Thongi hinnang on taaskord täpne, ei avalikusta Sony tõenäoliselt potentsiaalsete uute masinate kohta veel lähiajal ametlikku infot. PS4 kuulutati välja üheksa kuud enne väljalaset ning PS4 Slim ja Pro vastavalt nädal ja kaks kuud enne müüki saabumist. Kuigi uue konsooli avalikustamine võiks mõneti õõnestada Microsofti aasta lõpus ilmuva Xbox One’i uusversiooni Project Scorpio jalgealust, mõjuks see ka kahjulikult Pro ja Slimi müüginumbritele. Olukorras, kus Sony masinad on alaliselt müügiedetabelite tipus, pole firmal ka suuremat mõtet uut konsooli välja kuulutada.

PlayStation 4 Pro

Planeedi enimjälgitav mängumess E3 on kõigest kuu kaugusel. Võib-olla toob sealne Sony pressikonverents seletust.

Allikad: Gamespot, Wall Street Journal