fbpx

Sa oled Lõuna-Korea presidendivalimiste kadalippu läbiv poliitik, kes üritab võita nooremate valijate hääli. Kuidas käitud? Vastus on lihtne – muidugi lõikad oma kõnedest ja ülesastumistest kokku Overwatchi stiilis video.

Sim Sang-Jung kandideerib tänavustel valimistel Lõuna-Korea presidendiks pärast riigis hiljuti lahvatanud ulatuslikku korruptsiooniskandaali. Progressiivse poliitikuna üritab ta mõistagi püüda ka noorema valijaskonna hääli ning selle saavutamiseks on Sang-Jung leidnud ülimalt lõunakorealiku viisi. Naine on loonud oma kampaaniat esindama Overwatchi „Play of the Game“ stiilis promovideo, milles tema poliitilisted ärapanekud võrdsustatakse mängus vaenlase maha nottimisega.

Sang-Jungi näol pole tegu esimese Lõuna-Korea poliitikuga, kes häälte püüdmiseks mängude poole pöördub. Eelmise aasta valimistel lasi üks presidendikandidaatidest välja oma kampaaniast inspireeritud Starcrafti kaardid.

Lõuna-Korea presidendikandidaadi Moon Jae-ini kampaania raames loodud Starcrafti kaardid nimega Moonters

Jääb üle vaid oodata, kas Toomas-Hendrik Ilvese Ärma talu leiab imekombel tee No Truce With the Furies’isse. Lootus sureb viimasena!

Allikas: Kotaku