fbpx

Viimase nädala jooksul on viis organisatsiooni lõpetanud oma professionaalsete Overwatchi meeskondadega töö. Hetkel on põhjuseks välja toodud ebakindlus Blizzardi tulevases Overwatch League võistluses ning selle liitumiskuludes.

Üks antud meeskondadest on TSM ehk Team SoloMid (ülejäänud neli on CompLexity, Red Reserve, Denial Esports ja Splyce), kes on juba tuntud Counter-Strike Global Offensive’i  ja muidugi League of Legendsi skeenedes. TSM-i kunagine mängija Taylor „b1am“ Forrest kommenteeris, et nad olid teinud just viimased viimistlused oma OverWatchi meeskonnale, kuid antud võistlusele sisenemise hind on hetkel liiga kõrge. Red Reserve kommenteeris antud olukorda sellisena, et Overwatch pole Euroopas piisavalt suurel positsioonil ning nad soovivad pöörata oma tähelepanu pigem suurematele mängudele nagu CS:GO, Call of Duty ja FIFA.

Hetkeseisuga ei ole Blizzard teinud ühtegi ametliku kinnitust antud teemal, kuid PVP Live’ile on öeldud, et nad on arutelus erinevate tiimide ning nende omanikega. Overwatch League peaks saama oma alguse selle aasta jooksul, kuid hetkel täpne aeg puudub.

Allikas: Compete