fbpx

Capcom avalikustas nende ühe mainekama seeria Monster Hunter uue osa. Monster Hunter XX on jõudmas Nintendo Switch konsoolile.

Tegelikult on MH: XX hoopiski vaid täiendatud versioon Nintendo 3DSile ilmunud Monster Hunter Generationsist, mis sai meile kättesaadavaks „kõigest“ kaheksa kuud peale Jaapani väljalaset 2015. aasta novembris.

Arendaja avalikustab rohkem infot mängu kohta juba homme, 27. mail Sapporos toimuval Monster Hunter Championshipil. Seda saab jälgida YouTube’i kaudu meie aja järgi umbes kell 5 hommikul:

Infot lisandub ka Capcomi ametlikule veebisaidile, kuid see on ainult Jaapani keeles.

Ent see pole ainuke mäng, mille kohta saame täna rohkem infot! Ka Far Cry 5 saab täna Ubisofti striimis vaadata. Kes on aga lisaks sellele ka uuest Monster Hunterist huvitatud, siis äratus varakuks valmis ning vaatama!