fbpx

PlatinumGames – Jaapani mängustuudio, mille katuse alt on väljunud ka sellised suurteosed nagu Bayonetta, Vanquish ning aasta alguses laineid löönud NieR: Automata – on kuuldavasti töötamas täiesti uue mängu kallal.

Jaapani mängumessi Bitsummit raames õrritas PlatinumGamesi produtsent Atsushi Inaba totaalselt värske intellektuaalomandi eksistentsiga. Väidetavalt arendatakse stuudio nelja seina vahel uut mängu ning, mis veelgi huvitavam, selle eestvedajaks on hetkel mõistatuseks jääv uus režissöör. Inaba ei julgenud lubada, et stuudio viimastel aastatel väljakujunenud rutiin aastas vähemalt üks uus mäng välja lasta jätkub, ent sellegi poolest on PlatinumGames rõõmus, et saab fännidele pidevalt uusi teoseid pakkuda.

Alati ei taba stuudio aga märki. Paremate teoste ladvikus seisavad tõepoolest eelmainitud Bayonetta koos oma eksklusiivselt Wii U peal ilmunud järjeosaga, lisaks sellele ka Metal Gear Rising: Revengeance, MadWorld, ent iga õnnestumise kohta on kirjas ka ebaõnnestumine – aastate jooksul on fännide ootuseid petetud keskpäraste üllitistega, nagu The Legend of Korra, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan ja Star Fox Zero. Pettumuste nimistusse saab lisada ka hiljutise ScaleBoundi katkestamise.

Allikas: DualShockers