fbpx

Sonic Mania sai ilmumiskuupäeva

Absoluutselt kõikide mängusõprade lemmikuim mängutegelane (hea küll, see on ehk liialdus) siil Sonic teeb sel aastal suuremat sorti tagasituleku, sest 2017. aastanumbri sees ilmub tervelt kaks mängu, mille peaosas just see SEGA välejalgne maskott.

Esimene neist, kahedimensiooniline Sonic Mania, sai värske treileri, mis paljastab ka kuupäeva, mil teos virtuaalsetele poelettidele jõuab – selleks on 15. august.

Treiler näitab uusi tasemeid, ent kinnitab ka fakti, et end maailma kiireimaks olendiks kutsuv Sonic ei ole seda teps mitte – nii kahesabaline rebasepoiss Miles „Tails“ Prower kui ka teravaid nukke omav sipelgasiil Knuckles mitte ainult ei suuda Sonicuga sammu pidada, vaid on temast tunduvalt oskuslikumad tegelased. Esimene neist suudab enda kahe saba abil lennata/hõljuda, teine aga enda teravaid kämblaid kasutades seintest üles ronida.

Miks… miks Sonicust jätkuvalt videomänge tehaksegi?