fbpx

Nintendo teatas ajakirjandusele, et eelmisel aastal Apple’i seadmetele ning selle aasta märtsist Androidil ilmunud Super Mario Runi müük on olnud alla ootuste. Kuigi ettevõte teenis möödunud aastal Jaapanis ja Ameerikas mobiilimängudega üle 150 miljoni euro suuruse summa, on jooksev torumees oma müüginumbritega endiselt raskustes.

Super Mario Runi on iOSi ja Androidi seadmetes alla laaditud vähemalt 150 miljonil korral, ent ikkagi ei teeni see nii palju kui Fire Emblem Heroes. Täitmata on isegi eesmärk, mis ennustas, et vähemalt 10% teose allalaadijatest soetab endale ka tasulise versiooni.

Alt on vedanud ilmselt ärimudel, mis näeb ette, et teos on küll tasuta, kuid mängida saab ainult kolme esimest taset ning lõpuvõitlust. Edasi pääsemiseks tuleb juba rahakoti rauad valla päästa ja teha ühekordne umbes 10 euro suurune makse.

Sellele erinevat müügitehnikat kasutab aga Fire Emblem Heroes. Teos on tasuta ning sisaldab valikulisi mikromakseid, lisaks saab teos  Nintendo poolt tihedalt mahukaid uuendusi.

Milline neist on parem, jääb juba igaühe enda otsustada, kuid proovimist väärt on need kindlasti mõlemad.

Allikas: Polygon