fbpx

BJ Blazkowicz ei saanudki surma

2014. aastal ilmunud Wolfenstein: The New Order äratas surnuist ülesse millegi, mida paljud lugesid jäädavalt mahamaetuks. Nii polnud imestada, kui Bethesda kuulutas välja mängule järje. BJ Blazkowiczi suurtesse saabastesse saame uuesti astuda 27. oktoobril, mil ilmub PS4, PC ja Xbox One platvormidel Wolfenstein II: The New Colossus.

Äsja E3 raames näidatud uue Wolfensteini avalikustamise treileris on natsid täielikult vallutanud Ameerika Ühendriigid. Mängu eelmistest osadest tuntud BJ Blazkowicz ärkab taaskord haiglavoodist, et alustada oma kiire pumppüssiga natsivastast võitlust. Wolfenstein II: The New Colossus tegevus leiab aset 1961. aastal ning viib mängija Roswelli, New Mexicosse, New Orleansi ning ka tuumasõja üle elanud New Yorki.

Treilerist nähtu põhjal võib arvata, et seeria hülgab New Orderist tuttava tõsisema ja süngema tooni ning asendab selle humoorika lähenemisega maailmale, kus Liitlaste suurtest pingutustest hoolimata võitsid Teise maailmasõja natsid.