fbpx

2014. aasta E3 raames välja kuulutatud Crackdown 3 sai lõpuks ometi uue treileri ning (loodetavasti) lõpliku ilmumiskuupäeva.

Nagu pikka aega ennustada võis, saab Crackdown 3 olema üks nendest esimestest mängudest, mis saab ülesandeks näidata Microsofti uusima mängumasina, Xbox One X-i võimekust. Mitte ainult ei jookse teos 4K-s nagu mitmed teised sel sügisel (ja edaspidi) ilmuvad Microsofti eksklusiivid, vaid paistab silma ka selle poolest, et mängumaailm lausa ootab, et teda hävitataks. Ohtralt plahvatuslikku märulit täis mäng omab avatud maailma, mille igat suuremat ja väiksemat elementi peaks mängija olema võimeline lõhkuma.

https://www.youtube.com/watch?v=k_9fG8hPCi0

Energeetiline Terry Crews tervitab kõiki agentuuri uusi liikmeid selle aasta 7. novembril, mil Crackdown 3 Xbox One’i ja Windows 10 peale jõuab.