fbpx

Days Gone – see zombimäng, mis eelmisel aastal Sony E3 pressikonverentsi avas ning hiljem ka hüvastijätuks lehvitas – tuli (nagu paljud teisedki Sony mängud) näitamisele ka sel aastal.

Seekord tutvustati pisut rohkem seda maailma, milles teose peategelane – mootorrattur (väidetava) nimega Deacon St. John – ohte trotsib ning elavate surnutega ja/või teiste pahatahtlike ellujääjatega rinda peab pistma. Maailmas on võimalik enda mootorrattaga ringi sõita, selle seljas olles jälitavaid elukaid tulistada, kahe jalaga maal olles aga hiilida, tulistada, lõkse seada ja muud säärast.

https://www.youtube.com/watch?v=6uED22JERB8

Days Gone näeb välja küll brutaalne, groteskne ja ülimalt vägivaldne (seda kõnetab ka Sony otsus zombisid kehastavad statistid lava lae alla rippuma panna, et ikka kõhedam oleks), aga senimaani on jäänud puudu see miski, mis paneks süljenäärmed suurema tõhususega tööle. Kindlasti ei aita kaasa ka fakt, et jätkuvalt pole teada, mil mäng üleüldse meieni jõuab.