fbpx

Tänavusel Bethesda E3 pressikonverentsil kuulutati välja Dishonored: Death Of The Outsider – eraldiseisev lisa eelmisel aastal ilmunud Dishonored 2-le.

Death Of The Outsideri näol on tegu iseseisva lisaga, mis tähendab, et selle mängimiseks pole vajalik Dishonored 2 olemasolu. Põhiteose Corvo ja Emily asemel on lisaosa peategelane mõlemast Dishonoredi mängust tuntud Billie Lurk, kes päästab vanglast legendaarse palgamõrvari Daudi, et koos lüüa viimast hingekella Outsideri-nimelisele jumalusele. Nii Daud kui ka Outsider on Dishonoredi fiktsionaalses universumis olulised karakterid – Daud oli mängitav tegelane seeria esimese osa lisapakkides, Knife of Dunwallis ja The Brigmore Witchesis, Outsider on aga salapärane jumalik fantoom, kellelt Dishonoredi peategelased saavad oma ägedad supervõimed.

Death Of The Outsideri tegevus viib mängijad tagasi Karnacasse, kus läbi Lurke’i uhiuue võimetearsenali saab olema võimalik külvata kaost värsketel loomingulistel viisidel. Väidetavalt infiltreerub Billie linna põrandaalustesse võitlusklubidesse, pistab rinda mitmete erinevate sõjajalal olevate fraktsioonidega ja ka Dishonored 2-st tuntud mehatrooniliste sõdurite uuendatud mudelitega, röövib pangast iidseid aardeid ning veel palju muud. Esimese treileri põhjal näib, et Arkane toob seeriasse vähemalt mingil määral hävitatavad keskkonnad, kuna Lurke’i püstol lööb ühel hetkel seina päris suure augu.

Dishonored: Death Of The Outsider peaks PlayStation 4 ja Xbox One konsoolide ja PC kasutajateni jõudma 15. septembril.