fbpx

Rääkides EA tegemistest, ei saa kunagi üle ega ümber nende poolt pakutavatest spordimängudest. Sel aastal saime lisaks tavapärasele FIFA ja Maddeni seeriate uusimatele sissekannetele näha ka NBA Live’i järjekordset tagasitulekuüritust. Siin mõningad faktid, mida EA Play pressikonverentsil teada saime:

Madden 18 loole paneb õla alla Oscari võitja

Eelmisel aastal otsustas EA lisada enda FIFA seeriale üksikmängukampaania ning tundus, et tegu oli piisavalt eduka projektiga, sest tänavu tehakse sama ka nende Ameerika jalgpalli sisaldava mänguga Madden NFL 18. Üksikmäng kannab nime „Longshot“ ning selles astub üles isegi aasta alguses parima meeskõrvalosatäitja Oscari võitnud Mahershala Ali („Moonlight“), kes kehastab loo kangelase Devin Wade’i isa Cutter Wade’i.

Alex Hunter on ajaloo populaarseim jalgpallur

Kui jääda uskuma Electronic Artsi poolt kokku pandud treilerit (mille ülesandeks on inimestele maha müüa eelmisel aastal tutvustatud Alex Hunteri jätkuvat narratiivi), siis tundub, et ei ole olemas teist pallivõlurit, kelle kohta niivõrd palju räägitakse kui fiktiivne Hunter. Mis veelgi huvitavam – mitte kellelgi ei ole tema kohta ühtegi halba sõna öelda. Tõepoolest on tegu jalgpalli Jeesusega!

EA pole korvpalli suhtes lootuseid maha matnud

Kui FIFA ja Madden on jätkuvalt populaarsed ning üldiselt positiivse vastuvõtu osaliseks saanud mängud, siis EA kossuseeria NBA Live pole sarnast edu saanud maitsta juba aastaid. Peale NBA Live 10 ilmumist võttis mäng kolmeaastase pausi, ent suurejoonelise tagasituleku asemel kostitati NBA Live 14 kriitikarahega. EA ei lasknud end sellest küll heidutada, aga ka järgmise kahe aasta jooksul ei suutnud seeria fänne tagasi meelitada. Kas järjekordne puhkepaus suudab asju parandada või peab NBA Live ka sel korral 2K kossumänguseeriale alla vanduma? Esimese maigu mängust saame suhu juba augustis, mil ilmub teose demo.

Hoki pole enam populaarne

Olgugi, et EA pole hokimängude tegemist ära lõpetanud, ei peetud seekord vajalikuks isegi ühte lühikest treilerit näidata. Tundub, et hoki ei ole enam nii populaarne kui vanasti. Vähemalt EA silmis.