fbpx

Tänavune Sony E3 pressikonverents oli magus kõigile Horizon Zero Dawni fännidele – lõpuks ometi kuuldi kinnitust, et mäng saab allalaetava lisapaki, mis kannab alapealkirja The Frozen Wilds.

https://www.youtube.com/watch?v=J5xsS1WZA54

Nagu nimi viitab, vahetab The Frozen Wilds põhimängu postapokalüptilise roheluse välja lumiste väljade ja näpistava külma vastu. Näib, et Aloy rändab Banuki-nimelise hõimu jäisele kodumaale, kus pistab uuendatud relvaarsenaliga silma seninägematute metalsete koletistega, kellest üks näib olevat sõna otses mõttes mäemõõtu. Kuna Horizon Zero Dawni lõpp jättis vastuseta nii mõnedki küsimused,  saab loota, et The Frozen Wildsi tuisutuuled paiskavad saladuseloori varasemalt varjatuks jäänud teemadelt.

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds peaks mängijateni jõudma veel käesoleva aastanumbri sees.