fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Grow Up

Esmalt rõõmustab mängijaid järg Ubisofti mängule Grow Home. Uues osas on päevakorras taaskord peategelane BUD – Botanical Utility Droid –  ja tema „taimekasvandus“. Seekord on tegu suurema avatud maailmaga ning eelkäija nõrgad küljed on lihvitud tugevamaks. Tasub proovida!

Runbow

Teos sai jalad alla Wii U aegadel ning kinnitas möödunud aastal kanda ka arvutil. Nüüd on Runbow jõudnud Xbox One konsoolile ning miks mitte ära proovida see kuni 9 mängijaga värviline võidujooks. Sõbrad kokku ja leegid!

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Kane & Lynch 2: Dog Days

Kui leidub sõber, kellega mängida kolmanda isiku vaates krimitrillereid, siis antud teos sobib nagu rusikas silmaauku. Ei puudu ka üksikmängu võimalus, kuid koostöö annab kindlasti parema elamuse!

LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game

Kui sünge Kane & Lynch on sõbraga läbitud, saab üle minna rõõmsamatele toonidele Lego maailmas. Oma vigadest hoolimata on tegu lihtsa ja sõltuvust tekitava teosega, mis võib teleka taha naelutada tundideks (eriti pisemad mängurid).

Head mängimist!