fbpx

Kui eelmise kuu Zedid on Killing Flooris maha notitud ning Maxiga Life is Strange’is piisavalt aega veedetud (siin on mingi nali), siis on aeg (näed, jälle) heita pilk aasta seitsmenda kuu PlayStation Plus mängudele.

KUI OMAD PLAYSTATION 4 KONSOOLI

UNTIL DAWN

PlayStationi eksklusiivõudukas Until Dawn ei ole n-ö „päris“ videomäng, vaid kuulub sinnasamasse žanrisse, kuhu paigutatakse ka David Cage’i looming, nagu Heavy Rain ja Beyond: Two Souls, kuna antud teoses on võimalik teha ohtralt erinevaid valikuid, mis võivad esile kutsuda erineva dialoogi või määrata lausa tegelaste saatuse.

GAME OF THRONES

HBO üks kuulsamaid teleseriaale on saanud Telltale’i käe läbi ka videomänguadaptsiooni. „Game of Thronesi“ maailm pakub Telltale’ile piisavalt mitmekesist ajalugu, tegelasi ja intriige, et kududa eriti pingeline ja ootamatu elamus neile omase stiili ja tunnetusega.

KUI OMAD PLAYSTATION 3 KONSOOLI

TOKYO JUNGLE

Isiklikult üks parimaid PlayStationi mänge, mida olen saanud proovida. Tokyo Jungle on parim toiduahelasimulaator üldse, andes mängija valdusesse pea 50 loomaliiki, kellega postapokalüptilises Tokyos ellu jääda. Selleks tuleb sigida, märgistada alasid, luua karjasid ning võidelda.

DARKSTALKERS RESURRECTION

Capcomi kaklusmänguklassika Darkstalkersi mängud Night Warriors: Darkstalker’s Revenge ja Darkstalkers III on kokku pandud üheks mänguks. Lisatud on ka võrgus mängimise võimalus, et oma ööelukate kaklusoskusi sõprade vastu testida.

KUI OMAD PLAYSTATION VITA KONSOOLI

https://www.youtube.com/watch?v=HW7HDvOPiXo

ELEMENT4L

Element4lis on mängija ülesandeks kontrollida nelja elementi, kelle ainsaks pinnuks silmas on loodus ja päike. Teos ise on platvormimäng, mis on täidetud erinevate mõistatuste ning üpriski raskete kohtadega.

DON’T DIE, MR. ROBOT

Don’t Die, Mr. Robotis on mängija ülesandeks süüa puuvilju, mispeale härra Robot plahvatab. See põhjustab ahelreaktsiooni ning terve ekraan on igasuguseid värve ja plärtsatusi täis. See teos on cross-buy kaudu saadaval ka PlayStation 4 konsoolil.