fbpx

Olgugi, et EA oma pressikonverentsil Bioware’i järgmise projekti õrritava treileriga lagedale tuli, jäeti see magusam osa siiski Xboxi avalikustada.

Esmakordselt näidati just Microsofti mängumasina pressikonverentsil Anthemi (varem teatud koodnime Dylan järgi) mängupilti. Esmapilgul tundub teos olevat midagi Destiny laadset, ent kolmandas isikus. Samuti puuduvad pikakoivalistel Raudmehe-rüüdel pehmest kangast keebid, mille tõttu esimene tuntud on.

Ülalolevast treilerist võime õppida, et… mänguarendajad seda teha ei suuda – taaskord kasutatakse pressikonverentsi käigus piinliku täpsusega päheõpitud taktikalisena kõlada üritavat dialoogi, mis hiljem E3 2017 piinlikumate momentide koondvideosse kindlasti jõuab. Visuaalselt näeb mäng aga suurepärane välja.

Näe, Bioware! Need näoanimatsioonid ei olegi nii väga rasked.