fbpx

Käes on juunikuu ehk põhimõtteliselt juba suvi. Seega pole kaugel ka sügis ja sellega kaasnevad spordimängud!

Traditsiooniliselt septembris ilmuva NBA 2K seeria on värskelt välja kuulutanud oma järgmise mängu kaanestaari, kelleks on ei keegi mu kui Cleveland Cavaliersi mängujuht Kyrie Irving – mees, kes tabas eelmise aasta finaalseerias Golden State Warriorsi vastu (Cavaliers väljus 3-1 kaotuseisust võitjana) kõige tähtsama viske, mis koos meeskonnakaaslase LeBron Jamesi usukumatu kulbiga kindlustas Clevelandi meeskonnale esmakordse NBA meistritiitli.

Teadupärast on ajalool aga komme korduda ning ööl vastu homset (02.06) lähevad tänavuse hooaja NBA finaalseerias taaskord kokku Golden State Warriors ja Cleveland Cavaliers ning seda juba kolmandat aastat järjest. Irvingule on see ideaalseks võimaluseks tõestada oma sobivust NBA 2K18 kaanele kuulumise osas.

Veel ühe kurioosse faktina võib mainda, et see pole tegelikult esimene kord, kui Irving mõne videomängu kaanel poseerib. Nimelt oli ta ka kurikuulsa NBA Live 14 postripoisiks – mäng, mis on üks ebaõnnestunumaid kossusimulaatoreid läbi aegade. See pidi olema hääbunud NBA Live seeria suur tagasitulek pärast kolme aasta pikkust pausi, kuid sai hoopis hävitavaid hinnanguid nii kriitikutelt kui fännidelt. Loodame, et härra Irvingu teine katse kaanestaarina ei lõppe taaskord totaalse katastroofina, kuid arvestades NBA 2K seeria senist taset, on läbikukkumine üpris ebatõenäoline.

NBA Live 14 kaas
Mäng, mida keegi (kaasaarvatud Kyrie Irving) ei taha mäletada

NBA 2K18 ilmub kõigile suurematele platvormidele (kaasaarvatud Nintendo Switch) juba 15. septembril. Varasemalt on välja kuulutatud teose Legends Edition, mille kaanelt võib leida vanameistri, nüüdse telekommentaatori ja niisama naljahamba Shaquille O’Neali.