fbpx

Eelmise aasta E3 raames välja kuulutatud Insomniaci mängustuudio Marvel’s Spider-Man tegi Sony tänavusel pressikonverentsil tagasituleku, pannes nende esitlusele punkti.

Pea 9-minutiline videoklipp paljastab meile nii Batman: Arkham seerialt šnitti võtva võitlussüsteemi kui ka ühe (arvatavasti mitmest) kurjamist, kellega Ämblikmehel rinda pista tuleb – Mr. Negative. Mängupilt tundub olevat segu käsikähmlusest, hiilimisest, klassikaliste võrkuheitjatega liiklemisest New Yorki kõrgete majade vahel ning välksündmustest. Viimased hägustavad piiri päris mängitavuse ja vaheklippide vahel, mille tõttu on raske aru saada, milline sektsioon videost on mängija poolt kontrollitud ning milline mitte.

Klipp lõppeb toreda üllatusega kõikidele, kes Spider-Mani tegemisi lähedalt jälgivad. Nimelt astub videos üles ka üks viimaste aastate popimaid koomiksitegelasi, Miles Morales, kes samuti Ämblikmehe kostüümis mööda linna ringi liikudes inimestele abikätt ulatab (pikk lugu).

Marvel’s Spider-Man jõuab PS4 peale millalgi 2018. aasta sees.