fbpx

Super Mario ja Nintendo sobivad kokku nagu sukk ja saabas – poleks esimest, ei eksisteeriks teist ja vastupidi.

Seega ei ole imestada, et iga uue Nintendo konsooliga tuleb kaasa vähemalt üks toda Itaalia torumeest sisaldav videomäng. Oma eelkäijaid seljatada lootev Switch saab enda esimese Mario mängu sel sügisel, kui konsoolile ilmub masina seni omanäoliseim teos Super Mario Odyssey. Nagu me kõik teame, ütleb pilt rohkem tuhandest sõnast, seega…

Kas ma pean enamat ütlema? Kas sellest ei piisa, kuidas Mario elav ja (tõenäoliselt) hingav müts aitab tal teiste olendite ja esemete kehasid üle võtta? Nagu päriselt, Mario muutub taksoks!

Super Mario Odyssey jõuab meieni selle aasta 27. oktoobril, ent tegu ei ole ainsa mänguga, kus sini-punases kostüümis vunts üles astub. Juba on kohale jõudnud rekordeid püstitav Mario Kart 8 Deluxe ning augustis lööb mees käed Ubisofti hullude jänestega.