fbpx

2014. aasta kõige pimedamal ajal (ehk oktoobrikuus) ilmus legendaarse mängudisaineri Shinji Mikami (Resident Evil, Vanquish) juhendamise all õudusmäng The Evil Within. Käesoleva aasta 13. oktoobril, mis satub loomulikult reedesele päevale, saab eelnimetatud mäng The Evil Within 2 nime kandva järje.

Kui mängu esimene osa jättis paljusid külmaks, on teise osa avalikustamise treiler paljulubav. See annab motivatsiooni õudusmängude fännidel aasta lõppu oodata. Nagu ka esimeses osas, on siin peategelaseks detektiiv Sebastian Castellanos, kes naaseb luupainajatesse, et leida oma tütar. Tegemist on Tango Gameworksi järjekorras teise mänguga. Mängustuudio ise loodi Shinji Mikami poolt 2012. aastal, kui ta lahkus PlatinumGamesist. The Evil Within 2 ilmub Xbox One, PlayStation 4 ja PC platvormidel ning mängu levitajaks on Bethesda.