fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

https://www.youtube.com/watch?v=iAfP-JCjrmc

Slime Rancher

Tahad teada, milline on farmeri elu, ent ei suuda näha kanu, kukkesid, põrsaid ja vasikaid väikestes aedikutes? Kuidas on lood aga limaga? Slime Rancher annab mängijale võimaluse püüda ja kasvatada erinevaid limapalle, sest kes poleks selle peale vähemalt korra oma elu jooksul mõelnud?

Trials Fusion

Trials Fusion on hea mäng, mida mängida üksi või koos kolme sõbraga. Või, kui väga konkreetne olla, Trials Fusion on hea mäng, mida mängida. Ning kui sellega ühele poole saadud, tasub pilk heita ka Trialsi ja Far Cry 3: Blood Dragoni ristsugutisele –Trials of the Blood Dragon.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

https://www.youtube.com/watch?v=eFRGbjLvsNU

Bayonetta

Bayonetta on sel aastal juba korduvalt uudisekünnist ületanud – esmalt ilmus teose kauaoodatud PC-versioon, seejärel lasti valla kuulujutud esimese ja teise osa Nintendo Switchile jõudmisest. Augustikuu alguses jõuab mäng aga Games with Goldi. Tundub, et too seksikas nõid on väsimatu!

Red Faction: Armageddon

Red Faction on alati ühe asjaga silma paistnud – seeria mängudes saab kõike ja hästi palju lõhkuda. Armageddonis on näiteks relv, mis tulistab magneteid ning kui need üksteise poole tõmbuma hakkavad… noh, ütleme, et terve nahaga sellest situatsioonist ei pääse! Augustikuu teises pooles saab seega Marsi kaevandustes lõhkuma hakata!

Head mängimist!