fbpx

Me kõik teame, mis on PlayerUnknown’s Battlegroundsi selle kuu suures uuenduses tulemas: üksikisikuvaate jaoks eraldi serverid, FOV (field of view) liugur ning muidugi uus relv.

Antud uuendus lükati edasi 3. augustile, kuna hetkel on mängul korralikult töötamisega pisut raskusi. Samas võib see tähendada, et me näeme augustis lausa kahte suurt uuendust. Lisaks on mainitud, et arendajad soovivad tuua mängu tüüpilise „kasti ja võtme süsteemi“ nagu on näiteks Counter-Strike: Global Offensive’is ja ka Rocket League’is. Lõplikult on kastid plaanis mängu tuua siis, kui teos ametlikult ilmub, esmaseid teste hakatakse tegema aga juba praegu. Sellest tulenevalt toob järgmine uuendus endaga mängu kaasa kolm erinevat kasti.


Kolmandas, tasulises kastis hakkab olema esemeid, mis on inspireeritud filmist „Battle Royal“. Esimese ning teise kasti nimi on „Wanderer Crate“ ja „Survivor crate“, mis on tasuta avatavad. Antud kastides hakkab olema riideesemeid, nendele lisaks veel muid kosmeetilisi asju. Kolmanda kasti nimetuseks on aga „Gamescom Invitational Crate“ milles hakkab olema kõige mitmekesisem valik rõivaid. Erinevalt esimesest kahest vajab kolmas kast juba võtit, mis hakkab maksma 2.50€. Bluehole lisas veel, et peale Gamescomi lõppu (27.augustil) ei ole antud kast enam saadaval.

Allikas: PC Gamer