fbpx

19. augustil Saksa väljaande GamesMarkt vahendusel lekkinud Rootsi stuudio Experiment 101 poolt arendatav Biomutant on seni tekitanud rohkem küsimusi kui pakkunud vastuseid. Nüüd aga hakkab pilt selgemaks saama, kuna Gamescomi raames avaldati 11-minutiline teose mängupilti tutvustav video.

Leketes kirjeldati Biomutanti kui postapokalüptilist kung-fu mängu ning nähtud klipp näib seda kinnitavat. Teose peategelaseks on pesukaru, kelle välimuse erinevaid omadusi on võimalik muuta. Lisaks visuaalsele vaheldusele on sellel väidetavalt mõju ka mängupildile. Märulipesukaru käsutuses on nii mõõgad kui ka püstolid, hankimaks uusi võimeid on tal võimalik muuta oma keha füsioloogiat ning tööpinkidel saavad mängijad erinevaid esemeid kombineerides kokku klopsida relvastust ja muud kasulikku kraami.

Tegu näib olevat avatud maailmaga teosega, mis hõlmab endas rollimängusugemeid. Peategelane teenib arenedes kogemuspunkte, mida saab investeerida karakteri arendamisse. Biomutanti visuaalne stiil näib koomiksilik – võideldes ilmuvad sageli kurjamite kohale häälitsusi kirjeldavad tekstimullid. Klipi lõpus paiknev treiler annab aimu, et teos pakub avastamiseks mitmeid erinevaid keskkondi, mis varieeruvad mahajäetud linnadest liivaste kõrbeteni.

Biomutant peaks PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i kasutajateni jõudma millalgi järgmisel aastal.

Allikas: VG24/7