fbpx

Blizzardi menukas mitmikmäng Overwatch on olnud ilmumisest saati pidevas muutumises. Arendusmeeskond eksperimenteerib oma tegelastega ning vajadusel muudab neid tugevamaks, nõrgemaks… või erinevamaks.

Nüüd on järg jõudnud Mercy kätte – tervendajate klassi kuuluv Šveitsi doktori praeguseks supervõimeks on oma vastsurnud tiimikaaslaste elluäratamine, ent see on peagi muutumas. Jeff Kaplani sõnul tundus neile, et näha peale edukat terve vastasmeeskonna elimineerismist situatsiooni, kus nurga taga kükitav Mercy kõik taaskord ellu äratab, võib olla üpriski demotiveeriv ja masendav. Seetõttu saab endisest supervõimest Mercy üks alalistest erivõimetest, mis terve meeskonna asemel vaid ühte konkreetset meeskonnaliiget ellu äratada saab, lisaks on võimel üpriski pikk laadimisaeg.

Uueks supervõimeks saab „Valkyrie“, mis annab Mercy’le (võime kestvuse ajal) alalise lennuvõime, muudab ta kiiremaks ning lubab tal tervendada mitut tiimikaaslast korraga. Samuti on tema püstol sel ajal tunduvalt tõhusam. Mercy uued võimed peaksid juba praegusel hetkel mängu testversiooni PTR-is (Public Test Realm) proovitavad olema.