fbpx

Kes siis ei oleks varem tulnud selle peale, et tulistamis- ja kaardimänge on omavahel väga lihtne siduda.

Kui nüüd irooniast kaugemale mõtlema hakata, siis on seda veidi ka varem rakendatud – näiteks mängus Titanfall, kus oli võimalik lahinguväljale võtta kaasa kaarte, mis muutsid (küll vähemärgatavalt) lahingukogemust. Nüüd on aga Gearbox – kes tõi meieni Borderlandsi ja Battleborni – valmistamas mängu just sellele mehhaanikale toetudes. Kuidas täpselt? Sellele küsimusele oskavad ilmselt vastata hetkel veel väga vähesed inimesed.

Koodnimega Project 1v1 lubab Gearbox, et ühendatakse omavahel üksikisikuvaates tulistamismängude kiirus kogumiskaardimängude strateegiaga. Esialgu väga imelikul ideel võib olla jumet, kui arvestada, milline on nõudlus mõlema žanri järgi.

Käesoleva suve jooksul lubatakse teha mängule kinnine tehniline test, millele on juba nüüd võimalik end mängu kodulehel kirja panna. Test keskendub peamiselt Ühendriikide mängijatele, seega väljaspool seda võib kogeda tehnilisi tõrkeid. Hetkel on välja kuulutatud, et Project 1v1 saab omama kolme mängulaadi: rankedchallenge ja arena.

Lisaks salajasele Project 1v1 on Gearbox töötamas Borderlandsi kolmanda osa kallal.

Allikas: PC Gamer