fbpx

Aasta on 2017, ent mina ei ole siiamaani Dota 2 õpetuslevelist kaugemale saanud. Samal ajal on aga Elon Muski kompanii loonud tehisintelligentsi, mis suudab tuule alla teha isegi oma ala parimatele e-sportlastele!

OpenAI otsustas luua boti, mis valmistaks parajat peavalu isegi kõige parematele Dota 2 mängijatele. Bot alustas mängu selgeks õppimisega täiesti puhtalt lehelt ning tegi seda kõike iseendaga mängides [sisesta humoorikas masturbatsiooninali siia] – täpsemini võitles ta enda klooniga, kel olid täpselt samad teadmised, mis botil endal. Botil läks aega vaid mõned nädalad, et omandada oskused, mida professionaalsed e-sportlased omandavad aastatega.

Bot suutis 1-vs-1 võitlustes alistada nii mitmedki ala tipud, nagu Sumail ja Arteezy, möödunud nädalal aset leidnud The Internationali raames astus tehisintelligentsile vastu aga Dendi – tiimi Natus Vincere (kuhu kunagi kuulus ka Maarjamaa enda au ja uhkus Puppey) mängija,  kes andis küll endast parima, ent pidi samuti lõpus siiski valget lippu lehvitama.

Allikas: OpenAI